BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Monday, 2 May 2011

jom heboh!!!

jom heboh???mesti org yg bace ni fikir ibu ngan qaleesya g merayap kat jom heboh...heeee xkuase i !!!panas2 tu..saje je wat gempaq....sebenaqnye weekend br ni kitorg g kuantan..stay kat umah cu..motif ke sana nak menghantaq langsir kat cu..cu da duk umah baru..so ibu on je bab2 jalan ni..leh bawak qaleesya pusing2 naik stroller..maklumlah kat bera ni mn la nak tolak qaleesya ngan strollernye...by the way kat kuantan tu area terminal jemmmmmm gilerrrr...ibu nak g bawak mak tok qaleesya beli baju raya kat alamoda..tp tgk gitu gaye jem nye xjadi lah..org ramai nak g jom heboh kot..mende la yg org heran kat jom heboh tu...huhuuhuhuh....so xdpt g alamoda ibu bawak maktok g mydin..ok wat!!!hahahah...kat bera xde mydin kannnnnn


 qaleesya cute


die nak bawak kete gakkkk

ibu wif qaleesya

Saturday, 23 April 2011

plan A bertukar plan B

semalam yakni sabtu, plannye nak bawak Qaleesya g sunat...ibu try la bawak Qaleesya n maktoknye g klinik rakyat..alih2 xde doktor pompuan..doktor pompuan ade ari isnin ngan khamis jek..so macam mane???kitorang kan da stay kat mentakab..so tok mak Qaleesya kate bawak aje lah sunat kat klinik mentakab...heheheh..sebenarnye ibu takut nak pegang Qaleesya mase sunat nanti..tu yang nak buat kat klinik rakyat kerayong..so tok mak Qaleesya buleh pegang Qaleesya..huhuhu...nampaknye ibu juge la yang kene pegang Qaleesya nanti yek...ke ade sape2 leh tolong pegang????heheheh

ni pic b4 g klinik..


dan ini....


x jadi sunat...jalan2 kat tunas manja pon buleh..hahahah

Friday, 22 April 2011

budak baru belajar

hari ini br nak bukak a/c blog..org len ade kite pown nak gak..hahahah...tgk org citer dlm blog masing2 cam best jek...tp xtau le bleh update selalu ke x...internet kat opis tu lemb...... semacam...hhuhuuhuhu...



episod pengenalan...

xde pe nak cite...kumpul idea dulu k...sile beri tunjuk ajar yek...(skema jek ayat)))